Bugün: Aralık 23, 2024
Aralık 18, 2024
1 dk okuma

Boeing’in grev nedeniyle duran üretim çizgileri tekrar etkin

Boeing, makinist grevi nedeniyle ara verdiği 737, 767 ve 777 modellerinin üretimine yeniden başladığını duyurdu. Üretim hatlarının aktif hale geldiğini açıklayan Boeing Ticari Uçaklar CEO’su Stephanie Pope, üretim sürecinin sorunsuz ilerlemesi için kapsamlı önlemler alındığını belirtti.

Pope, sosyal medya paylaşımında “737, 767 ve 777/777X uçak programlarımızda üretime yeniden başladık. Tüm üretim ekip arkadaşlarımızın eğitim ve sertifikasyonlarının güncel olmasını sağladık. Ayrıca, envanteri sorunsuz üretim için en uygun seviyelere konumlandırdık” ifadelerini kullandı.

Üretimde kesinti sebebi

Kuzeybatı Pasifik’teki makinist grevi, Boeing’in birçok uçak modelinde üretimi geçici olarak durdurmasına yol açmıştı. Geçen hafta şirket, en çok satan modeli 737 MAX jetlerinin üretimine yeniden başladığını açıklamıştı.

Üretimin yeniden başlaması ne anlama geliyor?

Boeing’in üretim hatlarını yeniden açması, şirketin teslimat programlarını hızlandırmasına ve küresel uçak talebini karşılamasına yardımcı olacak. Havayolu endüstrisi analistleri, Boeing’in bu adımının, pandemi sonrası artan uçak talebini karşılamada kritik bir rol oynayacağını vurguluyor.

Boeing’in ticari uçak programlarına yeniden başlaması, sektör için pozitif bir sinyal olarak değerlendirilirken, şirketin tedarik zinciri ve iş gücü süreçlerindeki iyileştirmeleri de yakından takip ediliyor.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.

Önceki

BofA’dan dikkat çeken anket: Satış sinyalleri mi geliyor? ABD pay senetlerine ilgi tarihi zirvede!

Sonraki

Japon otomotiv piyasasında kritik saatler! Nissan ve Honda potansiyel ‘mega birleşme’ için masada

Son gönderi Blog

Don't Miss

Dokuma ve perakende kesiminden üretimi Suriye’ye taşıma önerisi

Suriye'de 61 yıllık Baas rejiminin devrilmesiyle yeni bir dönem başlarken,

AB, Suriye krizine tahlil arayışında! Yine imarı için planlamalar başladı

Avrupa Birliği, Suriye’nin yeniden imarı ve krizin çözümü için planlamalar